Dhomat Tona

AKOMODIMI PREMIUM

Dhomat e hotelit tonë janë të reja, të bollshme dhe mjaft tërheqëse.

Hapësirë ​​parkimi falas, pishinë dhe shërbim palestër janë gjithashtu të disponueshme në vend si ambientet më të preferuara për të gjitha llojet e udhëtarëve.

Dhomë King me Ballkon

Akomodimi

Sipërfaqja: 45m²

Mysafirë: 4

Pamja: Pamje nga mali, kalaja dhe qyteti

Dhomë Deluxe Dyshe me Ballkon

Akomodimi

Sipërfaqja: 35m²

Mysafirë: 2

Pamja: Pamje nga Kalaja, Pamje e Malit

Dhomë Treshe me Ballkon

Akomodimi

Sipërfaqja: 32 m²

Mysafirë: 2

Pamja: Pamje nga Kopshti dhe Pamje e Malit

Suite Familjare me Ballkon

Akomodimi

Sipërfaqja: 55m²

Mysafirë: 2

Pamja: Pamje nga Kalaja, Pamje e Malit

Suitë Deluxe King

Akomodimi

Sipërfaqja: 60 m²

Mysafirë: 4

Mengjesi i perfshire

Suitë Deluxe King Me Pamje Nga Pishina

Akomodimi

Sipërfaqja: 36 m²

Mysafirë: 3

Pamja: Pamje nga Pishina, Qyteti dhe Mali

Dhomë Katërshe Duplex

Akomodimi

Sipërfaqja: 40 m²

Mysafirë: 2

Pamja: Pamje nga Kalaja, Pamje e Malit

Suitë Superiore Queen

Akomodimi

Sipërfaqja: 30 m²

Mysafirë: 2

Pamja: Pamje nga Kalaja, Pamje e Malit

Dhomë Dyshe Luksoze

Akomodimi

Sipërfaqja: 27 m²

Mysafirë: 2

Pamja: Pamje nga Kalaja, Pamje e Malit